Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

sâmbătă, 25 mai 2013

Reevaluarea dupa Vanghelie

Marean Vanghelie, care este el primar pe persoana juridica la secoul 5 al Capitalei, vicepresedinte PSD - mai nou "cu  greutate" in partid, dupa propria-i exprimare - l-a reevaluat si el pe Traian Basescu (in limbajul deja consacrat al "almanahelor") considerand ca numitul T.B. este om politic de calitate. Mai mult decat atat, persoana cu "greutate" din PSD, considera ca a fost o prostie suspendarea lui T. B. Si prima si a doua suspendare. Totodata, acelasi Vanghelie vede in "pactul de neagresiune" semnat de V Ponta si T Basescu un lucru firesc.
Bun asa ! Brava tie, Vanghelie! Cu alte cuvinte, Basescu nu mai este un nenorocit, nu mai este dictator, nu mai este sursa tuturor relelor, nu mai este pecinginea de pe obrazul Romaniei ! Nuuu, acum este baiat valabil. Stii ceva, ma, Mareane?, ia mai du-te dracu si tu si toti care va schimbati parerile de la o zi la alta, in fuctie de interese personale ! Pana mai ieri i-ati fi dat cu parul in cap (nu zic ca nu merita), iar acum, decand cu "pactul de neagresiune", altii ii zic de "coabitare", de cand cu moda "reevaluarilor", hopa ! si tu cu reevaluarea ta de Ferentari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu