Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

vineri, 31 mai 2013

Facem o vizita la DNA?

Fratilor, e groasa ! Am sarit din lac in put ca broasca raioasa plecata in aventura vietii sale sa exploreze noi spatii, ca prostii in sfari fara arme. Am crezut ca odata cu venirea la putere a USL se schimba atmosfera. Nu v-a mai mirosi peste tot a pucioasa si rahat portocaliu, ci a lavanda uselista. Ce am clocit si ce a iesit. Procurorii sunt in aceste zile negre vatafii acestei natii. Sa nu ne miram daca vom avea de acum zile negre si nopti albe! Daca un procuror de la DNA sau de la Parchet, mai iute la manie, se scoala dimineata cu fata la cearceaf, sa fii sigur, prietene, va pune catuse la mani primului care-i iese in cale. Mandat? De unde asa ceva? Mai conteaza? Lasa, vere, mergi cu noi la DNA si acolo iti punem in fata un chestionar. Ai de ales unde vrei sa te incadram, care-i fapta pentru care vei fi cercetat si eventual condamnat. Democratie mai mare ca asta unde mama dracu mai gasesti pe mapamond.
Iti va fi din ce in ce mai teama sa iesi pe strada cu copilul, cu sotia, singur sau in grup. In grup ? Ce ai innebunit? Te-ai aranjat deja de o acuzatie de membru al unui grup infractional organizat, cu scopul de a vandaliza un chiosc de ziare sau un WC public. Daca liderii USL nu se vor implica sa puna capat acestui val de "simpatie" revarsat peste populatie de catre unii procurori, vom ajunge intr-un final sa spunem si noi ca Joitzica lui Trahaneche: Unde esti, Catzavencule, sa te vezi razbunat. In cazul acesta putem sa ne cacam in el de MCV. Asadar, vorba bunilor si strabunilor nostri, cum ca: "se poate si mai rau", se adevereste din plini in anul de gratie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu