Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

vineri, 31 mai 2013

Desantul cu calugari

Stie cineva sa-mi spuna si mie daca cei 20 de calugari, coborati de pe Muntele Athos din Grecia, au sosit la fereastra celulei lui Free Gigi din Rahoba sa-i cante psalmi si alte versete din Biblie, care sa-i dea "aaaariiiipiii" ? Sunt tare ingrijorat de soarta frigigiului. Vad ca si televiziunile sunt distruse pur si simplu. Politica editoriala a fost data peste cap. Trei ani de acum incolo va fi seceta. Unde esti Gigi cu spurcaciunile tale de ortodox practicant? Cine isi mai baga si-si mai scoate cele lumesti din gura unuia sau altuia cand i se pune o intrebare incomoda?
L-am ascultat cu urechile palnie in sala de judecata. Ceva mai dezlanat si mai lipsit de coerenta nu am intalnit pana acum, cu exceptia "discursurilor" copiilor schizofrenici in fata unei jucarii dezmembrate. Europarlamentarul. Deputatul. Seful de partid. Ham !
Punerea la punct a unuia ca Gigi Becali si a altuia ca Dan Diaconescu este poate cel mai bun lucru care s-a intamplat in ultimii ani. Atmosfera politica, in primul rand, se curata. Dan Diaconescu, acest balon umflat cu pompa autocultului personalitatii, s-a dovedit a fi un papagal caruia trebuia, cu ghilimelele de rigoare, sa i se rupa gatul de cativa ani. Nu este singurul. Mai sunt cacalau, maria ta.
Asemenea si cu Gigi Becali, cel ce crede, in orgoliul sau fara frontiere, in misiunea sa mesianica. Gigi salveaza Romania. El Giiigii Beeecalii, cel ce a spurcat cu megalomania sa tot ce inseamna credinta, smerenie, modestie... Spre deosebire de ilustrul DD Tv, Gigi avea uneori si sclipiri de om normal, cu scaun la cap. Ma gandesc la actiunile sale umanitare, care nu sunt putine. Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Spre deosebire de DD Tv care avea mani numai de luat, Gigi rupea din averea - facuta cum stim cu totii - si pentru cei flamanzi si oropsiti.
Uite ca si DD Direct a luat-o in barba. Ca sa-i treaca definitiv lui Danutz, ar trebui sa mai faca o vizita pe la Rahova. Poate mai cloceste un partid, pentru ca PP DD-ul s-a cam desirat ca un pulovar mancat de molii.
Dar, sa revin la chestiune. Stie cineva sa-mi spuna daca desantul cu calugarii de pe Muntele Athos a ajuns la Rahova ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu