Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

joi, 23 mai 2013

Diviziunea munciiUn tip batea cuie într-o ţipcă lungă. Poc, poc! La un moment dat aude în spatele său: jip, jip. Se opreşte din lucru şi vede un individ care scotea cuiele cu cleştele. Ce faci aici?, îl intreabă Poc-Poc pe Jip-Jip. Îmi fac meseria pentru care sunt plătit, răspunde acesta şi-si continua treaba. Poc-Poc se scarpină iî cap şi zice dumirit: Aha. Păi, atunci, spor la treaba, spune, şi-şi vede de poc-poc-ul lui.

La un moment dat, Jip-Jip il întreabă pe Poc-Poc: Dar, tu, tu ce faci aici? Poc-Poc se şterge de sudoare şi zice: Îmi fac meseria pentru care am studii şi sunt plătit. Aşaaa deci, se dumireste Jip-Jip. Atunci, spor la treaba.
(Se dedică specialiştilor din cadrul Cabinetului Victor Ponta).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu