Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

sâmbătă, 25 mai 2013

La racoare pentru o eroare aritmetica

Mitocanul politic, ciobanul analfabet, arogantul, pseudo - crestinul, milionarul in euro care face acte de caritate, marlanul care a umplut tara de cacareze becalice, este la racoare, la Rahova, in carantina. Se pregateste sufleteste sa se mute pentru cativa ani la Jilava, unde sa-si ispasesca pacatele pentru un schimb de terenuri, avantaj el, cu MApN. Iata ca s-a implinit si dorinta ultrasilor care-i cereau sa paraseasca Ghencea si sa se duca unde a intarcat dracu... oaia.
Uite-l dupa gratii pe crestinul nostru spurcat la gura ca o la latrina publica pe la care, de multa vreme, n-a trecut in vizita mopul cu detergent.
Cel mai guraliv crestin din lumea asta a fost condamnat de Justitia pamanteana la 2 ani pentru o tranzactie cu terenuri efectuata in urma cu circa 16 ani. Pentru ca facatorul de bine si de biserici, care injura cu agheasma in gura pe oricine-i punea o intrebare incomoda, avea suspendata o "codita" de 3 ani, va fi obligat sa stea dupa gratii 3 ani. Ma rog, cum nu suporta regimul de detentie, va iesi mai iute. La ei, la marlanii cu bani multi, majoritatea facuti urinand pe lege (banii. nu marlanii), se poate, la ceilalti muritori de foame, nu se poate.
Iata cum Jiji al nostru, cel mai spucat la gura dintre crestinii ortodocsi, a trecut de la "Gigi, pleaca din Ghencea" la "Free Gigi". Un val de simpatie s-a pravalit peste Romania. Tsunami. Free Gigi, Free Gigi!! Adica... cum, dom'ne, Jiji, crestinul, facatorul de bine, patronul Stelei, tatal a 3 fete, posesorul unei mame de 85 de ani, singurul intretinator de familie, sa stea la inchisoare? Si pentru ce? Pentru o eroare de aritmetica? Nu-i asa: 5 e mai mare ca 3 judecatori de la I.C.C.J.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu