Lume, lumeeee !

Atenție 1 !Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Cu alte cuvinte, ridicați piatra criticilor virulente doar dacă sunteți fără de păcate. Atenție 2 ! Acest blog este o creație colectivă și conține, cum este si firesc, opinii care nu sunt totdeauna și pertinente. Și asta pentru că de la obiectiv la subiectiv este doar un mic pas. Facem eforturi să nu fim foarte des subiectivi. Dacă reușim este bine, dacă nu... asta-i viața. Avem opinii și asta-i bine. Dacă sunt și împărtășite, cu atât mai bine. Atenție 3 ! În final vă mai spunem doar atât: Dacă ceva nu vă place... călătorului îi stă bine cu drumul. Dar înainte de plecare mulțumiți-ne, că așa este civilizat, pentru faptul că v-am permis să răsfoiți acest blog.

sâmbătă, 1 iunie 2013

Sorin de la "antene", acest Denis - pericol public

Poti sa te dai in fund si in cap, ca Hopa Mitica, de la Liga, si tot nu vei intelege ceva din tarasenia cu directorul de la Antena 1, retinut de DNA sub acuzatia de santaj, la sesizarea unui individ din cadrul RCS_RDS. Mai slab de ingeri "santajatul" s-a speriat de moarte cand i s-a pus in fata un contract semnat de RCS/RDS cu o firma a lui Dumitru Dragomir, vataful de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), prin care cablistul nr. 1 din România (RCS/RDS), ce detine circa 50% din piata de difuzare a posturilor tv prin cablu, se obliga prin contract de publicitate sa-i verse in cont lui Mitică (LPF) peste 3 milioane de euro, contra unei reclame facuta "finantatorului" in saloanele de dans ale lepefistului. Ba, mai mult. In marinimia sa, "finantatorul" botezurilor, nuntilor, cumetriilor etc a virat o suma frumusica in euro pentru finalizarea lucrarilor la salonul de lux a lui Mitica de la Liga. Salon amplasat in buricul Bucurestiului. Danseaza omul conga sau twist, mai arunca un ochi si pe reclamă. Cu burta plina de fripturi, şampanie, icre negre, franzele si tort cu 'enspe etaje, dansatorul, in ritm de "paso doble", se duce a doua zi la RCS/RDS sa se aboneze sa-i poata vedea pe naşparlii cum dau cu stangul in dreptul si se lauda ca asta-i fotbal modern.
Sa retinem faptul ca RCS/RDS este detinatorul dreptului exclusiv de transmisiune a meciurilor de fotbal din cadrul Ligii 1, evident, contra unei sume consistente in euro. RCS/RDS nu a stat cu mainile in sân si a obtinut licenta pentru cateva posturi tv, cum ar fi Digi Sport sau Digi 24. Nu esti conectat la reteaua RCS/RDS nu vezi niciun meci, cu exceptia celor preluate, pe bani, de alte televiziuni de la Digi Sport. Asa ca... nu degeaba s-a aruncat RDS/RCS la cascaval, plusand consistent si lasandu-si adversarii cu buza umflata (Antena 1, GSP, Pro Tv, Sport.ro ...). Forţându-si destinul RCS/RDS a scos de pe cablu, ilegal, antenele lui Voculescu, căpătându-si astfel nu dusman in plus.
Cat de prost sa fii sa nu vezi lucratura dintre RCS/RDS si Dumitru Dragomir (LPF)?
Fratele meu cablist, nu-mi poti da parandărătul pe faţă pentru sprijinul meu discret, atunci hai sa imbracam lucratura in hainele de gală a unui contract de publicitate. Si le-am inchis gura fraierilor.
Putem gândi şi aşa la o adică. De ce nu? Când este vorba de, cum spunea "şantajatul" la telefon... "este bani mulţi aici, domnu' Sorin...", nu mai cred în coincidenţe şi "dragoste" la prima vedere intre două firme. Domn' Mitică ne crede mai fraieri decat suntem in realitate.
Sa trecem acum la ce ne arde pe ficati. Vrei sa afli ceva concret pe subiect, sa-ti faci o idee, zappând de la un post tv la altul, te-ai nenorocit definitiv. La Antena 3, cum este si firesc, vom afla ca este un abuz si o comanda politica, omul lor fiind total nevinovat (Avem noi DOVADA!!). La România Tv vom afla că, din contra, numitul Sorin Alexandrescu (Antena 1) este vinovat pana in măduva oaselor pentru santaj (Avem noi DOVADA!!). La B1 Tv de asemenea. Realitatea Tv se tine departe de acest incident, lasand cei doi "elefanti", cum i-a catalogat Mitică, sa-si sparga capul in instante de judecata.
Si ca totul sa pice in ceaţa, DNA arunca pe piaţa frânturi din conversaţii telefonice si ambientale - din care nu intelegi mare lucru - pentru a-şi justifica acţiunea. Sesizez ca in ultimii ani procurorii nu se mai deranjeaza din birouri sa adune probe concludente, se multumesc sa intocmeasca un dosar bazat in principal pe discuţii telefonice, care, in opinia mea ar trebui sa fie pentru un judecator doar o "proba" orientativa, nu definitorie pentru a incarcera un om sau al condamna. La telefon, pentru ca este o discuţie in particular, poţi spune verzi si uscate.
Ei, uite ca unii judecători se lasa luaţi de val şi decid reţinerea unui presupus vinovat pe baza unui rechizitoriu ce atinge mai degraba sferele literaturii, decât Codul de Procedură Penală, concluzionand ca Alexandrescu este "Denis - pericol public". Si ca sa ma apere pe mine cetateanul, contribuabilul, de un eventual santaj din partea "antenelor", o doamna judecatoare a decis sa-l bage la racoare 29 de zile pe presupusul şantajist.
DNA işi freaca palmele de satisfacţie fara să se intrebe, macar in trecere, care-i treaba cu contractul dintre RCS/RDS si Dumitru Dragomir, daca nu cumva avem de-a face cu un conflict de interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu